20.2.12

Lurve

Aqil Ridhuan...


Sekarang dah masuk tahun ke 5 usianya...Ya alhamdulilah sekarang semua pon nak makan...sampai kadang2 kita takut tgk cara dia mkn...perangai pon blh tahan...degil dan kuat merajuk...

Aqmal Rafhan


Umur dah nak masuk 3 tahun...dia masih menten menjadi pujaan hati Buyui...makan minum masih seperti sedia kala...perangai pun masih tetap menten...dan sangat benkeng ketika berada di mall atau dimana2 sahaja...sukati jer menjerit kalau x dpt brg....x dpt dipujuk...hati keras

Arianna Marissa


Sangat manja pada usia hampir 3 bulan sekarang....agaknya dia dpt tau ada 2 org hero akan jadi bonzer dia pada setiap waktu...suka senyum dan diva sudah nampak sikit dlm dirinya...seperti abang2nya jugak...dah pandai nak menyakat mama nya...like brother like me gamaknya moto hidup dia...

Tapi...Aqil n Aqmal mempunyai sifat dan perangai yang sangat berbeza..tapi mereka tetap bersatu menyanyangi Marissa...sebab tu Marissa makin manja....Walaupun sering bergaduh Aqil n Aqmal...tapi mereka tetap sentiasa mahu bersama....

Walau apa pun..Mama tetap sayang kamu semua...walau selalu sangat SSSTTTRREEESSSS oleh kelakuan kalian semua...

Muah muah muah..


p/s: ayat agak sopan pada entry kali ini ya...sekian....




xoxo

18.2.12

Lagi psl pesbuk

Ok.....sekarang nie aku nak cerita psl sharing yg konon is caring tu...Ayok...korg kan bkn lah saja nak ckp ka apa...tp share membuta tuli sungguh x ok...kot2 benda tu sbnr nya fitnah ke tipu ke...mana korg tau...yg korang tau tekan jer share tu kan...

Tu blm masuk part gbr plak..ni plg hangen lah....apa ke hei nya suka sgt share gbr yg pelik2....plg tgi ranking share gbr...gbr org mati...x kisah lah mati dlm keadaan apa pun...tp bg aku lah sungguh x elok...bila kn keluarga sendiri kenapa xnak uplod plak gbr simati....kita xnak kan..camtu lah org lain...mn tau org amik kat google jer gbr..pehtu tulis mcm2...korg pon sedih percaya kunun lah..memperjuangkan ker...pehtu share....ayok...

Pehtu gbr menatang yg x senunuh tu....ayat bkn kemain lagi..geli lah takut lah apa lah...tp pi share jugak...apa ke banggang nya...dah tau geli pi share buat apa kah..dek kerana gbr2 share yg tah hapa2 nie...aku telah delete/blok/hide...yer..kalau cerita yb pjg2 lebar tu aku hide story jer...psl halal haram semua tu...hurm...malas jugak nak cerita...tah btl ke tidak..korg share jer kan...
Peel org yg suka share2 plak...dah share ko pi kutuk2 plak..ada ker...sungguh x patut...

p/s : ada jugak org p tulis cerita2 siap ada episod kat status...ade ker...nasib lah si penulis kougar n tabu tu x buat camtu...kot ker nak jadi penulis atau nak tulis balik (read copy n taip) apa yg korg tgh baca....sila lah buka blog yer....dan insan itu juga selamat di remove dr list...sekian...

1.2.12

Bulan kedua 2012

huish.....dah msk bln febuari..dan aku masih malas nak menulis di blog...mungkin sebab dari hari kehari sama jer perjalanan hidup...instead rutin harian kan....ke sebab aku byk duduk dlm rmh jer....xda keje lain...nak keluar pon cam mls sb aqmal n anna kalau dah nak menjerit..ikut sukati bapak dia jer kalau nak jerit.....bingit dan runsing.....

tp xkan aku asyik nak cerita pasal depa jer kot kan...oklah...

malam ni ujan....kenapa tah bila ujan lebat malam aku mesti rs takut....