22.4.13

Baby Baru

Tahniah adik ipar Siti Fatimah...sebab melahirkan anak lelaki hari ni secara normal...

Alhamdulilah..

Rasa mcm kita punya baby kan...padahal org punya..huhuhu..dan serius perasaan aku sekarang sgt suka dan rasa nak nangis...air mata dah tergenang2 dah..

Oh saya sgt over..

Sekian....

xoxo

13.4.13

Penyakit pesbuk

Sekarang ni msk fb je menyampah....ada mcm2 perkara....

Yang plg terbaru psl mengundi dan kempen2 mereka serta penyokong semua parti....haishhhh...mula lah keluar video itu ini..edit itu ini.....haishhh...semak..menyampah sungguh....

Lagi..yg berniaga...tu aku x kisah lah sgt....sb aku pon meniaga jugak....yg plg menyampah psl meniaga tu...adalah testimoni dr pembeli2....testi dahlah tahap 18sx..eee..geli lah wei.....hal bilik pon nak kasi tau...taulah...testi tu blh lakukan jualan korg..kata jual produk ketat....yg x tahan tu...semua kesahnya sb laki lah...haiyooo...cr2 nak bg laki lekat kat rmh..kn kurus dan ketat...barulah laki sayang n suka...ceh...hbs lah yg x berapa nak kurus n longgar tu....laki x sayang lah...hurmmm....
*adakah aku kn cuba jugak supaya aku x jadi tunggul kat rmh ni????? Ok...lari topik kjp....

Lg pd pandangan aku lah...biar lah suami tu suka kita pada adanya kita....lebih ikhlas...tp kalau sebab diri kita....alasan xnak duduk rmh....susah jugak...time cantik sukalah...time x cantik x suka lah....bukan lah x bg menhiasi diri...blh...tp biar ikhlas dan redha ya...kalau dah kejadian bini tu berisi...jgn lah bg alasan laki xnak duduk rmh.....hbs tu kn kurus lah bini2 sekalian ni.....benkrap lah kedai baju yg jual saiz l n xl...sebab xda org nak beli dah...

Sekian......

6.4.13

Kebosanan

Hari2 aku sama je sekarang ni...dan sangat lah membosankan...duduk terperap dlm rmh mengadap kerja2 rmh yg sama je rutin dia...

Dan hari2 juga aku buka blog..tp xtau nak cerita apa...almaklum lah...setakat duduk kat rmh x keluar pon...jadinya xda cerita aku nak cerita pon..

Dah xda idea...

Ni pon update sebab nanti org ingat blog ni dah xda empunya...jadi ini adalah bukti yg aku masih aktif...aktif berjalan ke blog org lain..

Sekian..

xoxo