30.1.12

AJL 26

Aik...baru teringat ada ajl mlm ni...siang td dah tgk iklan..konon nak try tgk...sudahnya aku layan estet kat citra jer....

Kenapa yer AJL sekarang mcm dah xda aura lagi..ke aku yg xda rasa hati nak tgk....itupun teringat balik ada ajl sebab buka pesbuk semua kata tgk ajl..dan aku tau lah sapa yg menang kan...xyah tgk pon xpa....pesbuk jer dah kasi result detail...ngahahaha

Adakah sebab faktor penuaan...atau pun mmg aku dah kurang dgr lagu melayu....dan yer..mmg sekarang aku kurang dengar lagu...kalau aku nak dgr pon aku dgr lagu yg dlm pc aku jer...sekali dua kala jer buka mtv...dah bingit rasanya nak dgr lagu sekarang ni....walaupon dlm perjalanan jauh dlm kereta pon x buka lagu...sebab ada budak yg tlg bingitkan suasana kan...hbs kuat psg al-baqarah....[alim kan aku...]

Ok kembali pada AJL ya...mcm mana nak tgk AJL...muzik2 tiap2 minggu tu pon aku x tgk....padahal masa zaman sekolah dulu tu...x tinggal hocay..esok pi sekolah gosip psl muzik2...ngahahahaha...kalau x dpt tgk...moncong sedepa..huish...dan baru aku teringat jugak kenapa aku dah kurang tgk muzik2/ajl ni...sebab penyampai pengacara dia yer....x seronok...aku x suka tgk cheryl samad tu mengacara...mcm x sesuai sangat...mcm kontrol lebih jer...digandingkan plak ngan fbi...gosh..faizal tu pon aku x minat...kekadang aku kalau nak tgk benda2 gini...aku akan tgk pengacara dia dulu...camtulah af dulu tu...tukar ac terus aku x tgk...apa lg...melodi....last aku tgk masa zaman ogy dulu...gosh tua nya ai...ngahahahaha...dan sekarang pon mcm x berminat nak amik tahu pasal retis n lagu kat mesia ni...film pon aku teringin tgk bila dah naik montah aku tgk iklan n review giler2 kat pesbuk..baru lah aku pi tgk...itupun tgu astro pes...ngahaha...dulu xda astro pes aku belasah vcd haram jer....muehehe....

So...kena kembalikan lah kemeriahan muzik2/ajl supaya org jenis aku ni leh tgk....

Ok....aku rasa mcm melalut sgt...idea mmg xda..tp sebok nak cerita psl ajl yg sbnr nya aku tgk estet yg dah berulang kali...

p/s: giler poyo hero malaya belakon dlm estet....lol



xoxo

27.1.12

Updating.....

Huish....lama sgt dah update blog..bukan malas...tp xtau nak cerita apa...walhal byk jer benda aku nak cerita..kekeringan otak n idea nak mula kan mcm mana...kui kui kui...

Jadinya..saja jer buat entry ni...takut kome delete plak link ni kot igt dah x wujud...lolol.....jadinya aku sajikan gambar2 je lah yer....


Gbr anna yg telah dibotakkan..


Mama n man....( dia pgil diri dia man.. )

Mama ngan aqil lak......manja gediks kan pose aqil....


Ngan inik.....

P/s : mtv tgh buka lagu another love song....layan....syok dgr lagu nie kala sunyi camni.....