23.3.11

LOL

Lol...dah x tau nak buat apa..sudahnya customize page kan..bohsan2..tambah lah pages2 yg x sepatut nya..saja gatal nak tambah..kjp lagi ada album yer..korg tunggu jer..ada jer tu karang...


xoxo

12.3.11

Wondermilk


oh...tadi tgk website wondermilk...terus terengen nak cuppy from them...huwaa...ada sapa2 nak belanja saya cuppy wondermil...sila emel n sms saya yer...ngehehehehe

kedai wondermilk tu ada kat shah alam je ker?? xda kat tempat2 lain ker...?? senang ke nak pegi ke sana??

rasa teruja tgk cuppy depa..sebiji rm4.50 for 2" diameter ke apa tah...hoh..tp mmg nampak sgt menarik...sekarang tgh nak buat proposal tuk mr a sebab nak beli cuppy wondermilk...ngehehehehe....

agak2 kalau aku jual semahal tu..ada org beli x?? x pun korg terbalik kan kemah aku kan..haahahaha...

p/s: membayangkan aku n miss b n anim n fatin buat reunion kat wondermilk...waaaahhh...yg plg x teruja kau ler kan nok...hahahaha

xoxo

10.3.11

Bohsan

Huish..mmg agak kebosanan la kala ini...nak blk paya basung bekepit ngan yaya pun rasa mcm xda masa..sebab kat sini pun byk keje jugak....pehtu si debab koala sangat lah buaih nya kalau kat rmh opah..ayok..bikin mama tensen jer..nak jerit2 kang org kata gilo ke apo..kan...dah ler manjang hr asyik ujan...kain x angkat2 jugak..dah 3 hari rasanya kat luar tu...tatkala menulis ni pun hari sudah hujan..masih malas nak keluar rmh angkat kain..yelah..malas lah..sebab nak berpakaian elok ler...br leh kuar rmh...dlm rmh ni lain lah plak cara berpakaian...xkan dlm rmh pun aku nak pakai yg pjg2 kan...[tet..jgn ada rasa hati nak mengintai yer..xda maknanya..sebab rmh ai mmg tertutup rapi..hahaha] sampai kan org2 sebelah pun x tau sama ada aku ada kat rmh ke x.......tu satu..

pehtu...my xoxo bff agak bz neyh...bohsan plak...time aku bz dia x ler..time aku x bz ko bz lah kan nok....pehtu..kaki xoxo kakak ai pun selalu on malam je lah plak...mlm2 ni dah kureng sikit on..sesiang jer..itu pun sempat cam hr ni...hr kamis..kalau sabtu isnin selasa rabu..mmg pyh lah aku nak online...sedeyh...tp kena buat jugak kan....

apa yg aku melalut pun aku xtau...jom kita stop sebelum anda semua agak benggong baca entry yg mcm hapa tah...ok...

p/s: bengong sudah menerjah diri...adoilah
xoxo

2.3.11

Our new cutest baby.....


Nilah baby Aulya...yang x sabar2 nak tunggu dia keluar ke muka bumi ini....

Uisk..semua pakat x sabar nak tunggu baby aulya...iyer...baby gegurl pertama dalam dinasti keluarga Cikgu Dollah n Cik Yam atau lebih dikenali Mary..[x tahan...]dan termasuk lah ai yang telah menrangkap MAMA...aiolls loike lah...rasanya aku jer yg terover teruja ngan baby ni kot..mengalahkan ibunya sendiri....tapi x nampak ke...baby tu putih cam aku...[berkat air soya yg telah ibu dia minum tah berapa byk...tq yeaos..hahahaha..] tetap xnak terima yg depa kata bapa baby ni dulu masa kecik putih...ngahahahaha...lagi teruk..mn dtg plak gen aku kat baby ni...hahaha...tp x pedulik...mama x sabar nak peluk cium baby YAYA lah...isk....

Aisey..kalau nak suh ai jaga pun ai suka...baby time ni syok jaga..asal dia x merap sudeh...kesian si ibu menahan sakit mcm haper jer...tp sempat update FB...nsb bek fb jer..kalau ada tweet..lagi jenuih...n semua pun mmg menunggu baby aulya ni keluar..semua syg aulya..kalau ayah n ibu babap..cepat2 koling mama ok....hehehehe..

Ok...da...semoga dirimu sentiasa menyenangkan org2 yang menyayangi mu...Amin...

p/s: bgn pagi terus hadap muka baby....bagi ai jelah yaya tu...hehehehe....

xoxo