26.11.12

Pilih 1

Ye..tajuk bkn kes pilih kasih ya...ini berkenaan brg keperluan....

Samsung Tab 10.1
Dah retak menanti belah dek aqmal....mmg kn ganti lah jugak...dia masih je blh guna...cuma x leh dibawa kehulur kehilir lagi lah...sb takut makin teruk plak retak dia....means ganti tu bkn lah cr baru...ganti screen lah....sb mmg kn guna email on the go je skrg....

Samsung Jet
Ini pon tetiba benggong jugak....tah apa sb tetiba rosak....saja lah kot dia nak rosak berjemaah ngan bb aku dulu tu kot....mmg dok asyik nak tanya service kenapa...tp asyik delay jer....ini pon sematphone gak....best guna jet nie....dulu org giler bangga ngan iphone n bb depa...aku tetap utuh pilih jet ms tu....gbr dah lah cantek plak tu...dan sgt frendly use....pon dlm pilihan kn repair...ini pon leh jugak email on the go bagai....la kan digi ada buat pakej intenet sebulan tuk prepaid...

Blackberry Storm
Ni bf kasi pree2 jer pon...ms dpt bb ni..dpt je kutukan hebat x beragak....setelah diterang lagi bersuluh barulah krg kutukan tu..tp still kn perli jugak...hurmm...guna bb pon ok...lagipon pakej bb dr digi sgt murah...yg ni pon bengong jugak....screen jugak kn ganti sb gelap jer...dia menyala jer...cuma screen yg gelap...mmglah kan kalau dah ribut...mmg ribut lah....tp kalau ada bb ni jenuh....x blh nak ltk dlm henbeg bb nie sb nya...asyik lah dok ketak ketok screen dia tu....huhuhuhuhu....

Jadinya..pilihan sekarang bergantung pada harga tuk repair salah satu...yg mn murah aku pilih yg tu tuk repair....yg lain tgu ada duit lbh...huhuhuhu...

Kalau korg...korg pilih yg mana patut aku repair....

p/s : aku syg ketiga2 nie sbnr nya.....terutama tab lah sb sng nak guna jugak walaopon kan......tp kalau mahal sgt repairnya dikala aku kn byr saman nie....baik pilih yg mana murah kan...better jet or bb sb nya...tepon aku dah hlg sb mr. A...jadinya..no aku mmg on lah...tp lecehlah jugak sb ada satu phone jer...nombor aku tp mr a yg pakai...hurm...pehtu aku rmh ni dok bermesej je kalau ada apa2....x blh jd.....

10.11.12

My Wish List

Saja je buat wish kan sempena harilahir dah nak dekat kan..

Pada sesapa yg sudi nak bg hadiah...sila lah rujuk di bawah...
(feeling retis kan...)

Arggghhh...nak buat jugak..

http://www.iceyarns.com/baby_yarns
(benang2 kat situ sgt comel kan...)

http://crochetisfun-amani.blogspot.com/search/label/yarns%20for%20sale
(yg ni pon ok jer..)

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3901258300319.2159750.1545031443&type=3
(sini murah sikit yer benang dia...)

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150884598674547.436057.700074546&type=3
(ini pon blh jugak...)

byk jer link nak kopipes...tp..xpa lah..jgn tamak...kui kui kui

Sapa yg baik hati nak kasi hadiah...sila beurusan ngan tuan tanah link memasing yer...

oklah...gbr2 benang yg menjadi pujaan...google jer pon...aku tempek kat sini..
kaler dia x kisah sgt...yg suka sebab benang ni sgt besar dan sangat cantik..dan sgt lembut...sesuai lah kat kulit korg...tp lg sesuai kat kulit baby...cer byg kan benang2 tu aku tukar menjadi topi..bunga...baju...shawl...skirt..alas meja..erk alas meja sgt lah sayang nak buat..sebab benang2 ni sesuai utk dipakai dibadan.





xoxo