27.3.10

Nabil RM2 JUTA




Huh...tadi tgh ngeteh mak tertengok TV9 ada kesah psl si nabil ni pengarah dia nak saman...korang semua lah kan...agak2 sapa yg keterlaluan...si pengarah ke atau si nabil?

Mak pilih pengarah okey...kesah nya....apa kes..biasa lah org kritik2 kan..apa kes ko nak bsg2 sampai nak saman 2 juta....[x nampak ke kat sini pengarah tu nak cepat kaya]...ala..itu baru nabil pelakon utama cerita dia....hbs tu..blm pengkritik filem yg kritik....hbs tu..kalau semua org kritik..semua org dia nak saman ke.....susah lah pompuan ni...MATA DUITAN....cuba terima kritikan tu untuk membaiki kelemahan wahai si pengarah...

Mak bukan lah peminat yg samapi tgh mlm bermimpi kan si nabil tu...suka tgk je..bila terserempak cerita dia..tgk lah..xda lah ikut sgt pun...tapi mmg bukan salah si nabil pun....pompuan tu jer yg yo'o je..tah haper..

Buat nabil.....ko ada ke RM2 juta tu...mn ko nak korek.....mak mmg x leh tolong...mak blh tolong tgk jer....kui kui kui

Adioussssss

26.3.10

Dirimu Dalam Kenangan




Tiada kata yang dapat aku ungkai kan....Semoga roh mu tenang disisiNya...

Al-fatihah

22.3.10

Unbreakable

Sapa lah org kat atas tu kan....Dah lama gak ler cari dia ni...semenjak2 tu kan...tp mmg susah ler nak cari n jumpa dia...no pon mmg mak dah xda..sebab nya...aweks dia ni punya psl...terus lost contact....ai pun lopa nombor mak dia...kui kui kui...tp xpe lah..tup2 pagi ni tadi blk dari kelas ada org request frenz...uiks sapa..gbr thumbnail ja..view gak ler profile..ni pun satu gak..guna nama glems....[jgn mrh.....hahahhaha]....sempat gak ler kena kotok dulu br view profile dia ni...rupa2 nya.....'ORG LAMA'......HAPPY MAK SAMPAI X TERHINGGA...

Tapi jgn risau....mak blm lagi nak buat hal pelik2 n bagai2 ni kan...cuma so glad lah dpt jumpa blk.....blk cerita tadi...tulah..mmg heran lah jugak..dpt jumpa plak kat FB walhal mak tau dia ni xde ler nak ber IT2 bagai kan....berkat aweks dia kot dok ber IT2...kui kui kui....sudahnya...kite org ber XOXO sampai pagi....erm..hrs bsg ler aweks dia ni...hahahaha...bkn salah makkkk


MU vs LIVERPOOL....uikss....x sangka org tu blh bet liverpool 2-1...kan ker dah kalah...miahahaha....

Ok lah...mak nak sambung berPHOTOSHOP kjp..baru tido...chowwww

18.3.10

Masalah ORG GILE GLEMS

Kan...dah kuar entry tu...

Agak hangen lah jugak kan....uisk..tengok ada request add friends...tp kuar nama glemer..uisk..sapa..?? xpa ler lagi...pastu nak tgk gbr..kot2 ker leh kenal..sebab nama dah x kenal sebab guna nama glems....bila tgk gbr..aduhai...letak gbr anak ler...gbr laki ler....elo..kite org kenal ker??? cam ler muka anak ko tu sama...kalau sama pon..mcm ler aku kenal ko dari perut mak kau kan...nanti bila x accept....kuar lah kat inbox bertulis..."amboi..sombong shirley...dah x kenal kite ker??? x accept pon....."

Ala..bkn ler apa kan...korang ni..guna ler nama sendiri..senang org lain nak cari dlm FB xnak lost contact...tp cam mana nak jumpa nye kalau guna nama glems...nama anak ler...nama gabungan laki bini ler...huh....itu psl org request nak add

Ni kesah org yg dah add...nama plak dah ditukar2...aku pun jadi susah lah jugak nak jejak....alih2 aku delete..sebab nama dah ler x kenal nama...gbr pon dia tukar...pastu kuar plak kat inbox..."sampai hati delete kita dari friend list..." ada ker?? dah korg guna nama glems..gbr pun aku x knl..mmg ler aku delete...

p/s: teringat anak kakak aku kata dia nak tukar nama dia..sebab nama dia x sedap...bila ditanya nak tukar nama apa..?? dia pun jawab..nak tukar nama SITI NURHALIZA...buley...?? yg nama dia sbnr nya ELYVIA ELVY

adios

11.3.10

Hahahaha


Adakah mak berjaya nok??? wahkahakhakhaka..lawak lah pulak rasanya...ni first time buat ni...aje je nak ikot kak sendok dok mencopy paste kan....tagline dulu...meriahuollssss.......

wahai kak senduk [jika kak senduk membaca lah]...cuba kasi tutorial yg plg mudah dan senang nak kasi nampak gojes sikit muka tuh....mak jeles lah tgk gbr kak senduk...

Buyui...apa lagi...bila lagi ko nak cuba copy paste ni..aku dah..walaupon hasil nya cam hampeh kan...[janji mak dah try...]

8.3.10

Hobi....

Wiwittt...

Wah mak sekarang suka lah nak design2 template blog ni kan...hahahaha...mak sekarang ni kan..mmg gila @ addict kat PHOTOSHOP...mmg syok ler...pastu sebok ni sampai memalam design template bg nampak cantik ni....jenuhhh...

Tapi apa2 pun mak tgh bahagia ngan PHOTOSHOP ni...almaklum lah..dah tau guna..hakhakhak...

Kalah FISHVILLE FARMTOWN bagai tu kat FB tu...FB pon mak dah lama x jenguk...bkn lah x jenguk..jenguk lah jugak...tp tgk2 camtu jer....[sentap ngan posting KAK SENDUK....] hahahaha....

So disebab kan mak ni dah gila ngan PHOTOSHOP & DESIGN TEMPLATE ni kan....punya lah byk template tuk WWW.DIGITALMUGS.NET...hahahaha...[sib bek mak x gila pegi print muka sendiri kan...]

Chowwwww......