25.6.10

Twitter

Ya.a..sebagai mana yang anda telah lihat..ada twitter badge kat sebelah kanan anda kan..x nampak??? sila scroll sampai ke bwh...apa lagi..jika anda belum ada account tweet itu..sila lah register satu..kalau ada..sila lah add saya..dan jika anda malas...bg saya nama@emel..nanti saya add kan...hahaha..

Ko kan...mak feeling artis lah konon buka twitter kan....nak bg tau everibody kat donia apa yg mak buat...hhahahaha...xpa..as long as mak rasa diri mak artis...wahkahakhakha..layan je lahhhh....

24.6.10

Wah...

Mak x tau lah nak tulis apa kat sini...tapi rasa cam nak bg tau lah..

Kompom2 sekarang kan semua org dok sebok ngan WORLD CUP kan..mak pun x terkecuali...tapi xda lah ikut sgt...lagipun sekarang ni tgh group matches kan..agak bosan sikit..sebab byk team yg x berapa nak best..so tunggu 2nd stage lah kan..baru syok sikit..hahaha....tapi kali ni x dpt nak sokong england lah sgt..sebab Beckham n Owen xda...lagipun rooney mak x minat...walaopon kan mak sokong MU.....Brazil pun xda abam Ronaldinho....France pun dah xda Bartiz n Zidane...ooo..ramainya kali ni WORLD CUP star x main...sgt lah x best...Tapi hr tu tgk Portugal punya match...wah...7-0 dia bantai...dasat..tetiba kan mak sokong Portugal...tapi kena jugak lah...Mak rasa Argentin/German vs Brazil masa final...kan....wah bila mak bercerita tentang bola kan...

Bulan Jun ni...rasa mcm byk acara jalan2.....every weekend mmg rasanya xda kat rmh pon...mmg....yg penting...bulan ni jugak...jenguk gak hospital kampar tu...isk isk isk....bkn sekadar kerana asthma tau...gestrik sekali....mmg dasat..sekali ngan urine x elok...wah gitew kan...sekali dtg penyakit....cam org tua2 lah plak.... Memang rasa bergoling2 sakit perot...

Dan dikalan sedang menulis ni kan...terasa berpinau2 kepala ni...isk..kenapa kah??? adakah kerana mak berjaya lipat kain hari ni...

Oh...hari ni aqil xda.....adik punya lah melekat sepanjang hari ngan mak kan...rindu abg ker....jenuh gak...dok tido ja....x penah kena tinggai dek abg kan...mlm ni ok sikit tido kot...mlm semalam x tentu tido.....cari tgn abg....[selalu abg pegang dia kalau tido...tu pasai lah...] alahai anak mak....



p/s: tadi fatin tepon lah....kenapa ya...isk...td x berapa nak dgr phone sory fatin....semoga semua selamat ya..ada mesej...mls nak kol..kot2 ker tgh sebok cek perot..or dah msk labor room ker...wah..saya sgt teruja....esok lusa insyallah..aku jenguk ye...

Blog dah ada design baru yer...isk isk iskkk

8.6.10

Hari yg membosankan

Ingat nak hapdate blog...tp bila aku tgk..lama jugak aku x hapdate...tp x hapdate pun..sebabnya...aku sebok baca older post sendiri....boleh.....

1.6.10

Facebook??

Pesal x leh nak on ni...bkn x leh nak on..ata page sign in tu pun x jelma2...ceit..tu karang kang...bila hero ai dah bgn br nak keluar lah.....apa lah...